De Heivlus 2021 gaat door!*

De Heivlus 2021 zal onder voorbehoud doorgaan. Deze zal er anders uitzien dan we gewend waren pre Covid19. We zullen de gezondheid en veiligheid van iedereen proberen te waarborgen en daardoor hebben we het één en ander aangepast.

Data: dinsdag 31 augustus t/m donderdag 2 september 2021

Begin- en eindtijden: 9.30 t/m 15.30 uur
Opbouw: maandag 10.00 uur Oude Magrietvelden tov sportcomplex Amstelhoef
Afbouw: donderdag 16.00 uur Oude Magrietvelden tov sportcomplex Amstelhoef
Kosten: €12.50 per kind 

Een groepje bestaat uit min 8 tot max 12 kinderen. Per dag zijn er 2 begeleiders aanwezig, bij de kinderen die in groep 1/2 zitten mogen er 3 begeleiders aanwezig zijn. We vragen om actieve begeleiding want waar er eerst per spel/activiteit ook spelbegeleiding was, is deze niet aanwezig. De begeleiding is voor zowel het groepje als de activiteiten. Per ingeschreven groep graag als het kan één persoon voor de opbouw op maandag, en één persoon voor de afbouw op donderdag na 16.00 uur.

Mocht je denken Ik wil echt graag iets meer doen of iets anders, stuur dan een berichtje naar inschrijven@deheivlusoss.nl, we kunnen per dag wel een enkeling gebruiken voor de hand-en-span diensten.

Een begeleider hoeft niet de ouder of verzorger van het kind te zijn, een opa, oma, broer, zus of andere persoon kan ook. Deze persoon moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Wil je kinderen los inschrijven, dat is mogelijk. Je kind zal dan toegevoegd worden aan een bestaand groepje, of samen met andere losse inschrijvingen in één groep worden geplaatst. Je wordt dan benaderd voor begeleiding van dat groepje.
Wordt je kind in een bestaand groepje geplaatst dan zal je telefoonnummer worden doorgegeven aan de “team captain” van het groepje waar je kind(eren) aan wordt toegevoegd.

Dan even de extra maatregelen met betrekking tot Covid19 (op dit moment volgens de huidige regelgeving, dit kan uiteraard nog wijzigen)

        Blijf thuis als je klachten hebt die kunnen passen bij Covid19.

        Mondkapjes voor de begeleiding is verplicht daar waar 1,5m niet gewaarborgd kan blijven.

        Iedereen neemt zijn eigen drinken, fruit en lunch mee.

Ook nog even dit: 
Mocht een begeleider onverhoopt toch niet kunnen op de door haar/hem opgegeven dag, dan is zij/hij zelf verantwoordelijk om vervanging te zorgen of onderling in de groep wisselen. Stuur deze wijziging naar inschrijven@deheivlusoss.nl. Let daarbij op dat deze persoon ook een negatieve Covid19 test moet kunnen laten zien.

De inschrijving gaat open op maandag 14 juni. Hierboven zal dan de knop komen en ga je naar het inschrijfformulier. Hier vul je enkele gegevens van de inschrijver en het groepje/losse inschrijvingen in. Na het invullen van dit formulier kun je het excelbestand met de gedetailleerde gegevens van het groepje en diens begeleiding mailen naar inschrijven@deheivlusoss.nl, zet in het onderwerp dat het om de inschrijving gaat en eventueel ook de groepsnaam erbij.

We hopen dat iedereen die zich inschrijft of laat inschrijven mee kan doen, mocht dit niet lukken en dat we moeten loten zullen we je hierover zo snel mogelijk berichten.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je mailen naar inschrijven@deheivlusoss.nl.

*Dit onder voorbehoud aan het verkrijgen van de vergunning en kunnen voorwaarden/de te nemen maatregelen veranderen