Kindervakantieweek: Heivlus 2024 Got Talent

De Heivlus 2024 staat in het teken van talent. We gaan op zoek naar talent van muziek, dans, sport en spel.
 
Heb je zelf een talent die je graag wil laten zien? Dat mag! Graag zelfs! Tijdens de week zijn er een aantal momenten per dag dat je je talent kunt laten zien. Dit is uiteraard geen verplichting; als je dus niet wil optreden, vul je ook niets in. Ben je echter enthousiast door optredens van andere kinderen tijdens de week en wil je toch je talent, liedje of kunstje laten zien, dan kunnen we uiteraard altijd even kijken of dit mogelijk is!

De inschrijving is gesloten!

De inschrijving voor Heivlus 2024 got talent is gesloten.

Voor een groepsinschrijving geldt: maak een groepje van 8-12 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie (de indeling is per jaargang op school), zorg voor volwassenen als begeleiding. Dit gaat via google forms voor de algemene informatie van het groepje en het excelbestand voor de informatie per kind en begeleider. 

Na het inschrijven van een groep moet je het excelbestand mailen naar inschrijven@deheivlusoss.nl. Zet in het onderwerp dat het om een groepsinschrijving gaat en eventueel ook de groepsnaam erbij. 

Lees hieronder verder voor alle informatie.

Informatie De Heivlus 2024

De inschrijving is open van 1 april t/m 14 april!

In het kort (zorg dat je ook op de hoogte bent van de informatie hieronder)

– Data: maandag 12 augustus t/m donderdag 15 augustus 2024 (week 33)
– Locatie: Amsteleindstraat 108a (Bij de velden van Wanderers Cricket Club Oss en tafeltennisvereniging The Return) Avondspel: tegenover dierenopvang Maasland aan de Aengelbertlaan in Oss.
– Begin- en eindtijden: 9.00 t/m 15.00 uur (groep 6,7 en 8 op de dinsdagavond ook van 20.00 t/m 22.00 uur i.v.m. het avondspel).
– Opbouw: zondag 10.00 uur.
– Afbouw: donderdag 14.30 uur
– Kosten deelname: €20,- per kind.
Neem contact op met ons via whatsapp 06-26998049 of inschrijven@deheivlusoss.nl 

Inschrijven 
Wanneer: van maandag 1 april t/m zondag 14 april

Klik hier voor het ‘forms’ inschrijfformulier, daar kan je zowel een individuele inschrijving als een groepsinschrijving doen. LET OP: de link is klikbaar vanaf 1 april. Er is capaciteit voor maximaal 200 kinderen. 

Voor een groepsinschrijving geldt: maak een groepje van 8-12 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie (de indeling is per jaargang op school), zorg voor volwassenen als begeleiding. Dit gaat via google forms voor de algemene informatie van het groepje en het excelbestand voor de informatie per kind en begeleider. 

Na het inschrijven van een groep moet je het excelbestand mailen naar inschrijven@deheivlusoss.nl. Zet in het onderwerp dat het om een groepsinschrijving gaat en eventueel ook de groepsnaam erbij. 

De inschrijver van de groep wordt de team captain en is verantwoordelijk voor het verstrekken van de ontvangen informatie naar de ouders/verzorgers van de andere kinderen uit de groep. Zij zullen het aanspreekpunt zijn voor het team van de Heivlus. En zij zullen de telefoonnummers krijgen van de ouders van de kinderen die mogelijkerwijs aan hun groepje worden toegevoegd. De inschrijver van het groepje zal begin juli een betaalverzoek ontvangen voor de hele groep.

Vinden je kinderen het leuk om mee te doen aan de Heivlus maar hebben ze geen groepje. Dan kun je ze natuurlijk ook individueel inschrijven. 

We hopen dat iedereen die zich inschrijft of laat inschrijven mee kan doen, mocht dit niet lukken en dat we moeten loten zullen we je hierover zo snel mogelijk berichten.

Om mee te mogen doen aan de Heivlus moeten de ouders/ verzorgers het huishoudelijkregelement hebben gelezen. 

 

Inschrijven als begeleider of crew

Een begeleider hoeft niet de ouder of verzorger van het kind te zijn. Een opa, oma, broer, zus of andere persoon kan ook. Deze persoon moet wel 18 jaar of ouder zijn. De begeleiding wordt door het groepje zelf geregeld.

Ben je geen 18 jaar maar wil je wel graag helpen, geef jezelf dan ook vooral op, voor de junior crew!

Mocht je willen helpen door ‘s nachts op het terrein te passen, dan wordt dat zeer gewaardeerd. Help ons als nachtwacht (00.00-07.00 uur) en wij zorgen voor een beetje sfeer.

Aanmelden kan via inschrijven@deheivlusoss.nl. Vermeld hierbij waarmee je wil helpen en of je 18 jaar of ouder bent.

De groepen bestaan uit 8 tot 12 kinderen en proberen we zoveel mogelijk in te delen per schooljaar. Iedere groep wordt elke dag begeleid door 2 begeleiders van 18 jaar of ouder. Bij de jongste groepen (schooljaar 1-2) streven we naar 3 begeleiders per dag.

Let op: Mocht een begeleider (groep of activiteit) onverhoopt toch niet kunnen op de door haar/hem opgegeven dag, dan is zij/hij zelf verantwoordelijk om vervanging te zorgen of onderling in de groep wisselen. Stuur deze wijziging naar inschrijven@deheivlusoss.nl.

We verwachten dat de groepjes minstens het volgende aantal aan begeleiding beschikbaar stelt.

  • Zondag opbouw: 1 per groepje
  • Maandag: 2 per groepje
  • Dinsdag: 2 per groepje
  • Dinsdagavond: 1 per groepje uit groep 6, 7 & 8 
  • Woensdag: 2 per groepje
  • Donderdag: 2 per groepje
  • Donderdag afbouw: 1 per groepje  
  • Nachtwacht (optioneel)

Mochten we niet voldoende begeleiding hebben voor de groep, dan nemen we eind april contact op om de begeleiding alsnog rond te krijgen.

Let op: wanneer we niet genoeg begeleiding vinden voor een groep, zal de inschrijving van de kinderen in deze groep komen te vervallen. 

Nog vragen? Dan kun je mailen naar inschrijven@deheivlusoss.nl.