De inschrijving is gesloten!

Informatie De Heivlus 2023

In het kort (zorg dat je ook op de hoogte bent van de informatie hieronder)

– Wanneer: maandag 21 augustus t/m donderdag 24 augustus 2023
– Waar: Bij de velden van Wanderers Cricket Club Oss en tafeltennisvereniging The Return
– Kosten: €20
– Wat: heel veel plezier
– Thema: De Middeleeuwen

Inschrijven
 
Wanneer: van donderdag 1 april t/m zondag 16 april
Wat moet je doen:
Maak een groepje van 8-12 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie (de indeling is per jaargang op school), zorg voor volwassenen als begeleiding (voor overdag 2 per dag, 1 als nachtwacht, extra hulp voor de organisatie mag altijd), en schrijf je in.  Dit gaat via google forms voor de algemene informatie van het groepje, en het 
excelbestand voor de informatie per kind en begeleider

Wat als je niet samen in kan/wilt schrijven met een groepje? Dan kun je je ook inschrijven, lees dan hieronder de informatie.

Inschrijving

Het inschrijven voor De Heivlus kan dit jaar van donderdag 1 april 2022 tot en met zondag 16 april . Dit betekent geen vol = vol, en je kan wanneer het jou uitkomt inschrijven.  

Zodra de inschrijving open gaat komt hierboven een knop beschikbaar die je naar een inschrijfformulier doorstuurt. Hier vul je enkele gegevens van de inschrijver en het groepje/losse inschrijvingen in. Als je deze goed hebt ingevuld en afgerond ontvang je een e-mail dat je het formulier met succes hebt ingevuld.

Na het inschrijven kun je de gegevens van de kinderen en begeleiding (voor de handigheid: excelbestand) mailen naar inschrijven@deheivlusoss.nl, zet in het onderwerp dat het om de inschrijving gaat en eventueel ook de groepsnaam erbij. Scroll naar beneden voor specifiekere informatie over het inschrijven van jouw kind of groepje.

We hopen dat iedereen die zich inschrijft of laat inschrijven mee kan doen, mocht dit niet lukken en dat we moeten loten zullen we je hierover zo snel mogelijk berichten.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je mailen naar inschrijven@deheivlusoss.nl.  

Doet je kind voor de eerste keer mee aan de Heivlus en je hebt vragen, mail dan naar info@deheivlusoss.nl of stuur een berichtje via facebook messenger.

Algemene informatie:

– Data: maandag 21 augustus t/m donderdag 24 augustus 2023
– Locatie: Bij de velden van Wanderers Cricket Club Oss en tafeltennisvereniging The Return
– Begin- en eindtijden: 9.00 t/m 15.00 uur (groep 6,7 en 8 op de dinsdagavond ook van 20.00 t/m 22.00 uur i.v.m. het avondspel).
– Opbouw: zondag 10.00 uur.
– Afbouw: donderdag 15.30 uur
– Kosten deelname: €20,- per kind.

De groepen bestaan uit 8 tot 12 kinderen en proberen we zoveel mogelijk in te delen per schooljaar. Iedere groep wordt elke dag begeleid door 2 begeleiders van 18 jaar of ouder. De jongste groepen (schooljaar 1/2) kunnen per dag 3 begeleiders hebben als de ouders dit fijner vinden. De begeleiding wordt door het groepje geregeld.

Let op: Mocht een begeleider (groep of activiteit) onverhoopt toch niet kunnen op de door haar/hem opgegeven dag, dan is zij/hij zelf verantwoordelijk om vervanging te zorgen of onderling in de groep wisselen. Stuur deze wijziging naar inschrijven@deheivlusoss.nl.

Hieronder specifiekere informatie voor als je een groep (8-12 kinderen) of één/enkele kinderen inschrijft. Wil je je inschrijven als hulp? Scroll dan helemaal naar beneden.

Informatie voor inschrijving van een groep

Klik hier voor het excelbestand om een groep in te schrijven.

Een groep kan als groep ingeschreven worden als deze uit minimaal 8 kinderen en maximaal 12 kinderen bestaat uit dezelfde schooljaargang. Is de groep niet vol (12 kinderen) dan kan deze aangevuld worden met losse inschrijvingen. 

De inschrijver van de groep wordt de team captain en is verantwoordelijk voor het verstrekken van de ontvangen informatie naar de ouders/verzorgers van de andere kinderen uit de groep. Zij zullen het aanspreekpunt zijn voor het team van de Heivlus. En zij zullen de telefoonnummers krijgen van de ouders van de kinderen die mogelijkerwijs aan hun groepje worden toegevoegd.

De inschrijver van groepje zal een betaalverzoek ontvangen voor de hele groep.

We verwachten dat de groepjes minstens het volgende aantal aan begeleiding beschikbaar stelt.

– Nachtwacht: 1 per groepje (of zondag/maandag of maandag/dinsdag of dinsdag/woensdag of woensdag/ donderdag)
– Zondag opbouw: 1 per groepje
– Maandag: 2 per groepje (groep 1/2: 3 per groepje)
– Dinsdag: 2 per groepje (groep 1/2: 3 per groepje)
– Dinsdagavond: 1 per groepje uit groep 6, 7 & 8 
– Woensdag: 2 per groepje (groep 1/2: 3 per groepje)
– Donderdag: 2 per groepje (groep 1/2: 3 per groepje)
– Donderdag afbouw: 1 per groepje  

Informatie voor inschrijving van één of enkele kinderen

Vinden je kinderen het leuk om mee te doen aan de Heivlus maar hebben ze geen groepje. Dan kun je ze natuurlijk ook “los” inschrijven. Je vult dan tussen 1 en 23 april eerst het formulier in dat je ze los inschrijft en daarna mag je de volgende gegevens mailen naar inschrijven@deheivlusoss.nl, eventueel mag je ook het excelbestand gebruiken wat de groepjes gebruiken.

– naam
– geboortedatum
– e-mail adres en mobiele nummer ouder
– school en schooljaar (die van 2022-2023)
– eventueel welke dagen je kan begeleiden

Mogelijk kunnen je kinderen bij bestaande groepjes, maar het kan ook zo zijn dat er met losse inschrijvingen groepjes gevormd kunnen worden. Dan zijn er wel 2 personen per dag begeleiding nodig. Dus we horen het graag tijdens het inschrijven al als je eventueel kan helpen als begeleiding en dan welke dag.

Mochten we niet voldoende begeleiding hebben voor de groep, dan nemen we eind april contact op om de begeleiding alsnog rond te krijgen.

Let op: wanneer we niet genoeg begeleiding vinden voor een groep, zal de inschrijving van de kinderen in deze groep komen te vervallen. 

Inschrijven als begeleider of crew

Een begeleider hoeft niet de ouder of verzorger van het kind te zijn. Een opa, oma, broer, zus of andere persoon kan ook. Deze persoon moet wel 18 jaar of ouder zijn. 

Ben je geen 18 jaar maar wil je wel graag helpen bij broertje/zusje/neefje/buurmeisje, geef jezelf dan ook vooral op, we hebben graag hulp van een junior crew!

Mocht je willen helpen door ‘s nachts op het terrein te passen, dan wordt dat zeer gewaardeerd. Help ons als nachtwacht (00.00-07.00 uur) en wij zorgen voor een beetje sfeer.

Wil je tijdens de Heivlus hiermee helpen, dan zien we je mailtje graag tegemoet op inschrijven@deheivlusoss.nl. Vermeld hierbij waarmee je wil helpen en of je 18 jaar of ouder bent.